Wij verzorgen het schilderwerk voor zowel nieuwbouw als onderhoud en werken met gerenommeerde merken als Sikkens, Sigma en Wijzonol.

We maken gebruik van de modernste technieken en de nieuwste materialen. Door onze ervaring en flexibele instelling kunnen we meedenken met onze klanten voor het beste eindresultaat. Zo kunnen wij desgewenst een kleuranalyse verzorgen, bijvoorbeeld van de buitenkant van de woning of pand. Er wordt een foto gemaakt die digitaal wordt bewerkt. Op deze manier kunnen klanten bekijken of de gekozen kleuren het gewenste eindresultaat bieden. Omdat we zelf een professionele verfmengmachine hebben, kunnen we alle kleuren verf maken, van terpentinehoudende tot watergedragen verf maar ook beits.

Daarnaast kunnen wij op een kleinschalige wijze het zetten van glas verzorgen. Het gaat daarbij niet alleen om het plaatsen van dubbel glas maar ook het vervangen van een gebroken ruit, het glasplaatje van de koelkast of het glas van een fotolijstje.

Wij nemen ook een stukje houtreparatie voor onze rekening. Mochten er onverhoopt ernstigere zaken voordoen, zoals houtrot, dan kunnen we in samenwerking met collega’s ook dit probleem voor u oplossen.